Mat og drikke

Rogaland er kjent for å være Norges spiskammer. I Stavanger er du tett på naturen og kortreist mat fra land og sjø finner du selvsagt i restaurantene på Siddis Center. Et godt måltid er en av de absolutt fineste opplevelsene ved det å reise, spesielt hvis du vet at maten er laget av lokale råvarer.
Senk skuldrene og nyt den avslappende stemningen i restaurantene samtidig som du smaker på mat som gir deg en forhøyet opplevelse.
Kitchen & Table
Med inspirasjon fra Manhattan har mesterkokk Marcus Samuelsson satt sammen en meny med smaker fra New York, kombinert med lokale råvarer. Clarion Hotel Energy's Kitchen & Table restaurant er et samlingssted for både hotellets gjester og lokale innbyggere. I salongen på hotellet kan du lese avisen og nyte en kopp gratis kaffe, eller prøve noe fra barmenyen. En utendørs terrasse er et perfekt sted å nyte god mat og drikke når været tillater det.
Hotellets rikholdige frokostbuffe er alltid inkludert i romprisen ved overnatting.
Stavanger Forum Hotel
Tilbyr frokost med nystekt bakverk, pannekaker, nylaget smoothie og frisk frukt. Lunsjtilbudet kan variere fra lettere måltider til en større lunsjbuffet.
Stavanger Forum
Kjøkkensjef på Stavanger Forum, Kristian T. Rinde, sverger til lokale råvarer og nordiske smaker.
Kravet til topp kvalitet på serveringen gjelder like mye for litt tiltygg i en kaffepause som for en treretters middag.
Diabetiker? Vegetarianer? Allergisk? Ikke så glad i svin? Ingen problem det heller. Alternativet blir minst like godt.
DNB Arena
DNB Arena har et godt og variert tilbud av mat og drikke på kamp med Oilers.
Restaurant Legenden, med panoramautsikt til isen fra tredje etasje.
Cafe Fjordkraft i foajeen, hvor hovedmålet er å tilby en billig og god middag før eller underveis i kampen.
Flere kiosker og barer spredt i publikumsområdet i andre etasje.